flexpanel-menu-icon

Haderslev Erhvervsråd

Haderslev Erhvervsråd arbejder for at gøre Haderslev kommune til regionens bedste erhvervskommune.

På tværs af fag og brancher skaber Haderslev Erhvervsråd nære samarbejdsrelationer og dialog imellem kommunens virksomheder.
Haderslev Erhvervsråd tilbyder en lang række serviceydelser, som medlemmerne gratis kan gøre brug af, herunder rådgivning, netværk, formidling, projekter og partnerskaber. Haderslev Erhvervsråds mission:

Vi vil være den løsningsorienterede erhvervskommune, hvor samarbejde mellem myndigheder og erhverv omsættes til en klar identitet, en accepteret vinderkultur, åbenhed mod omverdenen og stærke alliancer med de bedste.

Haderslev Erhvervsråds vision

Vi vil opfattes som regionens bedste erhvervskommune, når det gælder samarbejde om værdiskabende løsninger og prioritering af virksomhedernes vilkår.

Haderslev Erhvervsråds erhvervsstrategi

Strategien skal forbedre virksomhedernes grundvilkår, fokusere på innovation, viden, udsyn og oplevelse - og sikre den rigtige indsats fra kommune og erhvervsråd.

Vi vil arbejde hårdt for at gøre Haderslev til en stærkere erhvervskommune og strategien beskriver retningen og rammerne for dette. Men intet er statisk - verden omkring os forandrer sig hele tiden og vi skal følge med.

Download strategien HER