flexpanel-menu-icon

”Åben Vejledning” for faglærte og ufaglærte er en kæmpe succes

VEU-center Syd har stor succes med tilbuddet om ’Åben Vejledning’. Hver tirsdag i tidsrummet kl. 14 - 16 kan du møde op og få gratis og helt individuelt vejledning af en uddannelseskonsulent om, hvilke muligheder du har for efteruddannelse, økonomisk tilskud under uddannelsen og hvilke resultater, du kan se frem til af sin investering.

Åben Vejledning har nu kørt i 2 år og hele sidste år, benyttede 268 personer sig af tilbuddet. Alene igennem dette års første fire ½ måned, har flere end 400 personer lagt vejen forbi i en af de fire Sønderjyske byer, hvor tilbuddet kører (Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa), og specielt Sønderborg og Aabenraa har været velbesøgte.

Få lavet en uddannelsesplan

Mandagens udgave af Jyske Vestkysten skriver om Karin Kristensen der roser Åben Vejledning for kompetent og effektiv rådgivning, hvilket hjalp hende videre til et nyt arbejde via et kursusforløb.

Læs den spændende artikel fra Jyske Vestkysten her

Åben vejledning - målrettet alle brancher

VEU-center Syd har stor succes med tilbuddet om ’Åben Vejledning’. Hver tirsdag kan man møde op og gratis og helt individuelt få vejledning af en uddannelseskonsulent omkring, hvilke muligheder man har for efteruddannelse, hvilke muligheder, der måtte være for økonomisk tilskud under uddannelsen og hvilke resultater, man vil kunne se frem til af sin investering.

Læs meget mere på veucentersyd.dk

Aaben vejledning